High Tea

Wat gezelligs te vieren of een goed excuus nodig om een gezellige middag bij te praten? Dan is onze High tea zeker wat voor u. Onze High tea is lunch vullend en mogelijk vanaf 13.00 uur. Wij dekken de tafel geheel in stijl.....

De High tea bestaat uit 3 rondes, waarbij we bij elke ronde koffie of thee serveren.

High Tea 19,50 p.p.

1e ronde:

Petit Fours

2de ronde:

Luxe broodjes, sandwiches en zoetigheid

3de ronde:

Chocolade fondue/fontein
(afhankelijk van het aantal personen)

Luxe High Tea 23,50 p.p.

Deze high tea is gelijk aan de standard high tea, maar dan uitgebreid met oosterse mix en warme bittergarnituur

Baby High Tea

Kleintje op komst of geboren? Wij hebben speciale baby High tea, super leuk als bijvoorbeeld verassing voor de aanstaande moeder. Wij passen alles aan in babyroze of babyblauw of een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

De Baby High tea bestaat uit 3 rondes, waarbij we bij elke ronde koffie of thee

Baby High Tea 26,50 p.p.

Deze high tea is gelijk aan de luxe high tea, maar is helemaal aangepast met versiering en gebakjes in het babyblauw of babyroze.. Superleuk als BABYSHOWER!

Let op!
High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot 24 uur van te voren telefonisch bij ons wijzigen, mocht u met minder gasten aanwezig zijn dan bevestigd dan zullen wij hiervoor helaas wel kosten in rekening moeten brengen.

ZOMER

De zomer is begonnen, tijd om er op uit te gaan en te genieten van het buiten zijn! Wij hebben dit jaar nieuwe parasols geplaats, zodat u ook met het hele warme weer lekker kunt genieten van buiten eten zonder weg te smelten.

Komt u snel langs voor een ontbijtje, lunch, borrel met vrienden of diner? Wij staan voor u klaar!

Met zonnige groetjes,
Team De Haagsche Beekaanbieding