High Tea

Wat gezelligs te vieren of een goed excuus nodig om een gezellige middag bij te praten? Dan is onze High Tea zeker wat voor u. Onze High Tea is lunch vullend en mogelijk vanaf 12.00 uur (zondags vanaf 13.00 uur). Wij dekken de tafel geheel in stijl...

De High Tea bestaat uit verschillende rondes, waarbij we bij elke ronde koffie of thee serveren.

High Tea 21,50 p.p.

1e ronde:

Het Haagsche Beekje

2de ronde:

Luxe belegde broodjes, scones met jam & slagroom

3de ronde:

Chocolade fondue met vers fruitspiesjes & marshmallows

Uitbreiding High Tea 25,50 p.p.

Mocht u de middag helemaal compleet willen maken, dan is de High Tea uit te breiden met een tomatensoep en warme luxe hapjes.

Baby High Tea

Kleintje op komst of geboren? Wij hebben speciale High Tea, wat natuurlijk heel leuk is voor de (aanstaande) moeder. Wij passen alles aan in babyroze of babyblauw of uiteraard een combinatie van beiden.

De Baby High Tea bestaat uit verschillende rondes, waarbij we bij elke ronde koffie of thee serveren.

Baby High Tea (minimaal 4 personen) 28,50 p.p.

Deze high tea is gelijk aan de luxe high tea, maar dan helemaal aangepast met versiering en gebakjes in het babyblauw of babyroze..
Superleuk als babyshower!

1e ronde:

Ontvangst met een alcoholvrije roze/blauwe cocktail & Petit four/i>

2de ronde:

Lekker tomatensoepje

3de ronde:

Luxe belegde broodjes, scones met jam & slagroom & warme hapjes

4de ronde:

Roze óf blauwe chocolade fondue met vers fruitspiesjes & marshmallows

Let op!
High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot 24 uur van te voren telefonisch bij ons wijzigen. Mocht u met minder gasten aanwezig zijn dan bevestigd, dan zullen wij hiervoor helaas kosten in rekening moeten brengen. Mochten er speciale dieet- wensen zijn, geef deze dan door bij het reseveren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

OUD EN NIEUW 2018

Dit jaar voor het eerst bij de Haagsche Beek:

DE ULTIEME NEW YEAR PARTY
Met de beste Disco & Dance hits, waarop je niet stil kunt blijven staan, die je vast nog kent van Avro’s TOP-POP, De Soul-Show, Countdown en MTV maken de DJ’s er een Top-Feest van.

The Pointer Sisters, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, 2 Unlimited, Dr. Alban, The Vengaboys, David Guetta en Shakira, kortom alle artiesten uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en ’00 knallen vanaf 21.00 uur met hun grootste hits uit de speakers.

De Disco-Train New Year Party is een Feest, waar je heen gaat voor een onvergetelijke jaarwisseling, voor pure gezelligheid, een ongedwongen sfeer, leuke mensen, en de lekkerste dansbare muziek, allemaal voor een betaalbare entreeprijs.

Kjik voor meer informative op: https://disco-train.nl/events/31-12-2018-new-year-party-den-haag/

Kaartverkoop online, bij het Gouden Hooft en bij De Haagshe Beek.

Wees er snel bij, want VOL=VOLaanbieding